Akik a Szakáll Királyt választották:

PG. vélemény
Robi Aki engem ismer tudja, hogy maximalista ember vagyok, mindenért kőkeményen megdolgoztam életem során. Mindig a legjobbat akarom adni, és folyton arra törekszem, hogy napról napra jobb legyek. Számomra elengedhetetlen a minőségi termékek használata, amit nagy örömömre Nálatok meg is találtam. Igazából írhatnék sok szépet és jót, de tök mindegy. Ilyen alacsony ár mellett ilyen magas minőséget nehéz produkálni! Természetesen vendégeim véleménye a legfontosabb számomra, soha egyetlen negatív visszajelzést sem kaptam. Ahogy megjön a megrendelt akár balzsam akár olaj, pár napon belül kifosztanak! Ennél jobb elismerés nincsen.

Horváth Róbert - Kiskőrös, R&A Fodrász Szalon

Atesz 4 hét távlatából a tapasztalataim: A rendszeres használattól pihepuha lett a lópokróc minőségű szőrzet az arcomon. A keszekusza szakállam emberi formát kapott, köszönhetően a kefének és a fésűnek. A kellemes illat, plusz a tisztaság érzés is megvan egész nap. Köszi, hogy vagytok, rendszeres lesz a vásárlás... Hajrá nektek!

Nagy "Dózerpapa" Atesz – Budapest

Éva A Szakáll Király valóban király! Férjem nagyon örült a csomagnak, amint megkapta, ki is próbálta. Az első használat után szemmel látható az eredmény, szakálla rendezetté, fényesé vált. Az illata pedig... az számomra is ajándék: férfias, kellemes, megkapó. A tapintást pici lányunk is tesztelte, úgy tűnt Ő is elégedett.

Szita Éva - Böhönye

Attila Marha jó érzés hogy én is elfoglalhatom a fürdőszobát napi negyed órára, nem csak a csajok. Igazi kikapcsolódás ez! Ilyenkor kellemes illat áraszt el egész nap, fényesebb, puhább, jobb tapintású a szakáll, és lelkileg is megnyugtató, hogy ápolva van.

Solymosi Attila - Makó

Mónika Már évek óta folyamatosan rendelem a férjemnek a szakállápolóitokat. Imádja őket! ❤️ Olyan jó pihe puha a szakálla tőlük, az illatukat pedig én imádom! Szeretek belebújni... Nagyon elégedettek vagyunk a termékeitekkel. Csajok, csak ajánlani tudom! Rendeljetek a párotoknak, nem fogtok csalódni!

Spányikné Bauer Mónika – Porva

Tibor Nem olyan rég fogalmazódott meg bennem a szakállnövesztés gondolata. Eleinte szakállápolók nélkül, magam próbáltam az arcszőrzetemet "irányítani". Ez ment is 2 hétig, aztán feladtam. Teljesen amatőrként a Szakáll Király információi alapján egyértelmű választás volt számomra a szakállkészlet. Minden egy helyen, ráadásul remek áron. Megrendeltem a készletet és mintha kicseréltek volna! Minden egyszerű lett, a formázás stb... és megjelent egy számomra eddig ismeretlen, kellemes illat. Egy ápolt szakáll ebben a korban mindenképpen férfiasabbá teszi az embert, ami nem csak az én véleményem.

Borissza Tibor – Budapest

György A Szakáll Király szett maradéktalanul megfelelt az elvárásaimnak. A kefe pont jó sűrű, a balzsam és az olaj finom illatú, a fésűtokot pedig imádom! Szimpatikus, hogy a cég magyar, és természetes anyagokat használ.

Györei György – Budapest

Gergő Gyorsan megérkezett a rendelés, kiváló a minőség! Már az első használat után érezhetően könnyebb kordában tartani a szakállam. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Köszönöm szépen!

Varga Gergő – Miskolc

Zoli Egy pillanatig sem bántam meg, hogy a Szakáll Királyt választottam! A domináns illat erőt sugárzó megjelenést biztosít! Egy ápolt szakállnál nincs szebb a világon …és ezt hölgyek mondták!

Cserveny Zoltán – Tatabánya

Akik már ismerik a Vazul szakállápolókat:

Blake
"Gőzből sosem fogyok ki, ellenben a prémem kenését szolgáló anyagokból néha igen. Szerencsére épp jókor toppant be az ajtómon a Szakáll Király és barátja, a VAZUL. Az a fajta ember vagyok, aki nagyon kedveli a természetet, és ezt szakállápoló termékekben is szeretem érezni, ezért a fásabb illatok állnak hozzám közelebb. Ilyen szempontból a VAZUL illata, ami megnyerőbb, de a Királyban sem csalódtam a próba után. Persze majd a hölgyek megmondják, szerintük melyik a jobb. Jó viszkozitás, tartós illat és minőségi összetevők. Csak ajánlani tudom mindkettőt!"
Blake

@Captain Blake Steamer (alias Borbély Gergő)
pro pankrátor - Budapest

Palencsár Gábor
"Aki ismer, tudja, hogy szakáll témában nálam nincsenek kompromisszumok. A szakáll az életem része, ezért különös gonddal figyelek az ápolására. Többféle kozmetikumot használtam már, sokat kísérleteztem, mostanra pedig kialakult az a termékkör, ami számomra a legmegfelelőbb. Ebbe pedig egyértelműen beletartoznak a VAZUL termékek. Az alkotók tökéletes érzékkel találták ki azt az illatot, amit egy stílusos szakáll megkövetel: minimalista és elegáns! Az olaj gazdag, megfelelően hidratál, a balzsam pedig homogén, krémes, könnyen olvad, gyönyörűen puhítja a prémet. Minőségük kiváló! A csomagban található kiegészítők szintén nagy hasznomra voltak a szakállas lét kezdetén. Egy szó, mint száz: a szakállamnak ez a legjobb - a jelenleg piacon lévő kozmetikumok közül. Minden szakáll megérdemli a legjobbat!"
Gábor

@Palencsár Gábor - Kartal
Bearded Villains Hungarian Crew

"Többféle drogériás termék végezte már nálunk a sarokban kipróbálás után. Vagy az illat vagy az eredménytelen "hatásfok" miatt. A szakállam meg csak nőtt, és miután egyre többet szurkálódott az asszonykám (merthogy böktem őt), meglepett egy király Királyi szettel. Az illatába egyből mindketten beleszerettünk, az pedig csak hab volt a tortán, hogy végre puhább és fényesebb lett tőle a szakállam!

A szárazabb részekre is jó hatással van, főleg a hideg időkben. Továbbra is ez a termék marad a polcon, hiszen mindketten előnyben részesítjük a magyar vállalkozásokat, ezért hasonló minőségi fotókkal igyekszünk segíteni a VAZUL csapat munkáját!" 💪
Ferenc

Mezei Ferenc - Pápa
Fotó: www.blackrainbow.photo (@blackrainbow.photo)

"Túl azon, hogy kezelhetővé vált az összekuszálódott szakállam, és reggelente nem könnyes szemekkel jövök ki a fűrdőszobából (nemcsak a fájdalom miatt, hanem gyászolván az elhullottakat, amiket a fésű kitépett), akad itt még valami...

...a kezeim! Iszonyat száraz a bőröm! Ősztől tavaszig kínlódás az életem a szétrepedezett ujjvégeim, kifakadt "bütykeim" miatt. Azonban ez már a múlté, hiszen mióta rendszeresen használom az olajat, balzsamot, ezek a tünetek megszűntek. Szakállápolás után "nincs pazarlás" címszóval mindig át szoktam dörzsölni a kezeimet a rajta maradt Vazullal vagy Királlyal, és láss csodát!

Pedig amikor még nem voltam szakállas, mindent kipróbáltam! Csak a gyógyszertárban kikevert speckó krém tette a dolgát úgy-ahogy. Manapság télvíz idején is szinte bársonyos a bőröm, pedig a szakmámból adódóan sem kellene, hogy az legyen. Szóval örök hála és köszönet!"

Zoli

Dukai Zoltán - Kapuvár

"Tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy az eddigi legjobb termékek, amiket a szakállamra használtam!

Elsőként Vazul szappant és balzsamot rendeltem. Nem is vártam, azonnal szakállmosás! Na az a tiszta, puha érzet amit tapasztaltam, eszméletlen! Mondom: puha!!! Pedig ez még csak a mosás volt… Hab a tortán viszont a Vazul balzsam, hiszen alaposan megpuhította a szőrszálakat, ezáltal formázhatóbb, rendezettebb lett a bunda. Az illata pedig csodálatos!

Következő körben rendeltem egy Szakáll Király olajat és balzsamot. Amikor az adagolót kihúztam az üvegcséből, és megláttam a színét, abból már tudtam, hogy vastag selymes olajra számíthatok. Hát így is lett! Mesés illat, remek felszívódás (még teljesen száraz szakállon is), hatalmas ápoltság érzet, puha kezelhető szakáll és egy raklap önbizalom!

A balzsamok további ápoltság érzetet nyújtanak, rendesen felszívódnak, nem keltenek ragadós érzést, és rögzítik a szakállt, ahogy kell. Ezeket a termékeket kimondottan ajánlom a hozzám hasonló vastag arcszőrzettel rendelkező férfi társaimnak „Ez majd megpuhítja!” címszóval. Minden jót kívánok, csináljátok tovább, szükségünk van rátok!"

Roland

Farkas Roland - Káld

Guti Gergő
"Nagy öröm volt számomra, mikor rátok találtam! Kb. másfél év szakállnövesztés után végre nem "csak úgy van" az arcszőrzetem, hanem igényesen tudom ápolni is. Azóta sokkal szebb, fényesebb, puhább, fésülhetőbb, ami óriási öröm! Az illata pedig ráadás! Nagyon hálás vagyok a termékekért!"
Gergő

Guti Gergő - Gyál

Varga Gergő
"A VAZUL kozmetikumoknak nagyon kellemes és mégis erőteljes illata van. Jól kezelhetővé teszik a szakállat, ami mindig szép fényes a balzsam után. A feleségemnek is nagyon tetszik az illat. Nekem mindkét termékcsalád bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm!"
Gergő

Varga Gergő - Miskolc

Tamás

"A feleségemtől kapott VAZUL Királyi szett minden igényemet kielégíti a szakállam ápolását illetően. Fokozza az érzést, hogy egy ápolt ember hatását keltem. Emellett az is fontos számomra, hogy a termékeitek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek.

Biológia-környezetvédelem szakos tanárként és természetfotósként ez is sokat számított, amikor a VAZUL mellett döntöttünk. Amikor az osztályomba belépek, a diákjaimtól is mindig pozitív visszajelzéseket kapok. Csak így tovább, sok sikert kívánok a továbbiakban is!"

Tamás

Bodnár Tamás - Encs
@bodnartamasphoto

"Páromnak volt egy féltve őrzött kis fésűje, amit sajnos sikerült tönkre tennem. Telefon elő, szakállfésű rendelés... na én így találtalak meg benneteket. Megrendeltem, és rögtön hívtalak titeket, hogy igazából SOS lenne. Másnapra ott volt a csomag. Nem is az olaj és a balzsam volt a lényeg, mert tudtam, hogy arra nagyon kényes, de nagy meglepetésemre azokat is imádta! És azóta is csak a VAZUL cuccokat használja!"
Niki

Nagy Niki – Debrecen

Telegdi Gergő
"Miután megérkezett a csomag, kinyitottam, beleszagoltam, és egyből… BAMM! Mint a L’ecsó mesében az ételszakértő, amikor megkóstolja a kaját... Minden eszközt használok szorgosan. Kedvencem a kefe, mert nagyon jól be lehet vele dolgozni az olajat, a balzsam pedig nem hagy maga után zsíros, ragadós hatást. Röviden, mindkettő… Profi munka! Minden mást el is pakoltam, amit eddig használtam. Ja, a legjobb hír, hogy a páromnak is tetszik!"
Gergő

Telegdi Gergő - Budapest

Küldj egy szelfit!


Készíts egy fotót vadiúj szetted társaságában, írj mellé pár sort, és küldd el nekünk Facebook-on, vagy a hello@szakallkiraly.hu email címre! A legjobb "alkotásokat" kiposztoljuk a Szakáll Király & VAZUL közösségi média oldalain.

Köszönjük a segítségedet! Jó egészséget kívánunk!

Facebook Instagram

Férfierény, mely ritka és értékes

A VAZUL márkát olyan különleges férfiak ihlették, akikben buzog az erő. Ők nem a szakállukra büszkék, hanem arra, amit a szakálluk szimbolizál: a teljesítményükre.

Mélyen hisznek az álmaikban. Mi több, VANNAK álmaik. Minden nap motiváltan ébrednek, és szállnak ringbe céljaikért. Elkötelezettek, kitartóak, és bírják a gyűrődést. Nem fújja el őket az első, a második, és az ezredik szél sem.

Ezek a férfiak szenvedélyesen vágtak bele az életbe. A kudarctól nem félnek, a vereség csak tüzeli őket. Erősek, határozottak, ugyanakkor gyengéd úriemberek. Lerombolják a korlátokat, és új szabályokat húznak fel.

A VAZUL róluk szól!

VAZUL kozmetikumok

Így ápold a szakállad a VAZUL KIRÁLYI szettel:

 1. Zuhanyozz le a VAZUL szappannal.
 2. Mosd meg szakálladat a szakállmosóval.
 3. Alaposan szárítsd meg a szakállat.
 4. Kis mennyiségű szakállolajat cseppents a tenyeredbe.
 5. Az olajat kend el a tenyereden.
 6. Dörzsöld az olajat a szakállba határozottan, egészen a bőrig.
 7. A kefével igazítsd el a szőrszálakon.
 8. Fésüld egyenletesre a szőrszálakat a fésűvel.
 9. Kenj el egy kis mennyiségű balzsamot a tenyereden.
 10. A balzsamot fentről lefelé haladva vidd a szakáll külső felületére.
 11. A kilógó szőrszálakat vágd le az ollóval.
Így ápold a szakállad a VAZUL szettel

Legismertebb törzsvásárlóink

Dumbledore

Albus Dumbledore

Seneca

Seneca Crane

Saruman

Saruman

Télapó

Télapó

További praktikus tippekért, motivációért látogass el Facebook és Instagram oldalainkra!

Tetszett a weboldalunk?
Oszd meg másokkal is!

Záró gondolataink

Meg is érkeztél a weboldal végére…

Miért halogatnád tovább a döntést?

Ha már idáig eljutottál és továbblépnél,
búcsúzóul fogadj el tőlünk egy bónusz meglepetést,
amit kimondottan Neked készítettünk!