Szakállasok Blogja

Nagy Szakállas Teszt! Szakállal vagy szakáll nélkül?

Nagy Szakállas Teszt! Szakállal vagy szakáll nélkül?

Rövid tesztünkből hamar eldöntheted, hogy érdemes lenne-e szakállat növesztened, vagy maradj inkább sima arcú.

Tovább
5+2 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

5+2 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

Teljesen mindegy, hogy még „kezdő”, vagy már „haladó szakállas” vagy, igényes férfiként az alábbi kiegészítőkre garantáltan szükséged lesz! Vegyük sorra, mi is kell ahhoz, hogy egy szakállas férfi tökéletes formában tartsa arca ékességét. Az alapfelszerelések a következők:

Tovább
Szakállas Férfiak 5 Fő Problémája és Lehetséges Megoldásaik

Szakállas Férfiak 5 Fő Problémája és Lehetséges Megoldásaik

Ahogy hosszabbodik és terebélyesedik a szakáll, úgy szembesülhet viselője számos kihívással. Ebben a cikkben öt olyan problémát vizsgálunk meg, amelyekkel a szakállas férfiak nagy valószínűséggel találhatják szembe magukat. Ráadásképp pedig javaslunk néhány frappáns, hatékony megoldást is. Jó olvasást!

Tovább
Ritkás a szakállad? Ne kövesd el az alábbi hibákat!

Ritkás a szakállad? Ne kövesd el az alábbi hibákat!

Nem véletlenül népszerű ez a téma, hisz rengeteg szakállast, vagy sok esetben inkább „wannabe” szakállast érint, akiket elbizonytalanít arcszőrzetük „rendellenes” növekedése… Lássuk a leggyakrabban elkövetett hibákat!

Tovább
Szakállasok 6 pontja

Szakállasok 6 pontja

Hat tipp, hat boldogságmorzsa. Ezeket a stációkat a legtöbb szakállas férfi jól ismeri. És Te? Mire a rövid írás végére érsz, egy komplett fegyvertárad lesz, és motivált leszel csillogó szemekkel.

Tovább
9+1 hasonlóság a szex és a szakállápolás között!

9+1 hasonlóság a szex és a szakállápolás között! 🔞

Biztosan emlékeztek, amikor egy korábbi blogcikkben a szex és a szakáll közötti hasonlóságokat ecseteltük… Az alábbi felsorolás ezúttal a szex és szakállápolás közti hasonlóságokat fejti ki. Figyelem, továbbra is csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Tovább
9 hasonlóság a szex és a szakáll között!

9 hasonlóság a szex és a szakáll között! 🔞

Talán korábban még nem is gondoltatok rá, de bizony akad egynémely párhuzam a szex és a szakáll között… Figyelem, alábbi soraink csak erős idegzetűeknek javasoltak!

Tovább
5+2 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

6 nyomós ok, amiért a szakállas férfiak boldogabbak, mint a szakáll nélküliek

Kicsit olyan az eset, mint amikor a gyerekek rivalizálnak apjuk érdemeivel: 'Az én apukámnak nagyobb, hosszabb, szebb… stb.' :D A felnőttkori zrikálódások mögött azonban olykor némi kimondatlan irigység is érzékelhető. Hiszen aki szakállas, nem átlagos kihívásokkal néz szembe, melyeket a külseje érdekében vállal. Mitől lesznek ők „boldogabbak”, mitől pallérozódik jobban a jellemük?

Tovább
A 4 legmenőbb szakáll és bajusz

A 4+1 menő szakáll és bajusz

Figyelem, a következő szakáll (és bajusz) stílusok erősen férfiasak lesznek! Ezúttal nem szorítottunk helyet piperkőc hypoknak. Igaz, a lista végén nem hagyhattuk ki korunk egyik legbizarrabb szakáll őrületét sem.

Tovább
Olcsó vs. minőségi szakállolajak

„Olcsó” vs. minőségi szakállolajak

Rendhagyó ez az írás, ha azt vesszük alapul, hogy a különböző szakállápolási termékeket és azok szerepét, fontosságát már rengetegen az unalomig „megénekelték”. Úgy tűnik azonban, a legfontosabb szempontokat valamiért minden szakértő és „prémvezér” figyelmen kívül hagyja. Amolyan hiánypótlóként igyekszünk most ezeket átfogóan elétek tárni.

Tovább
A tökéletes ajándék szakállasoknak!

Íme a tökéletes ajándék szakállasoknak! (cikk hölgyeknek)

Mi a legfőbb oka, hogy egyedi ajándékkal akarod meglepni szakállas párodat? Gondolkodtál már ezen? Mit szeretnél éreztetni vele? Azt, hogy egy különleges férfi a számodra? Vagy azt, hogy mennyire szereted őt?

Tovább
Szakáll dúsítás mesterfokon!

Szakálldúsítás mesterfokon! Tények és tévhitek.

Kíváncsiságból tettünk egy körutat az interneten a témában, mert bár létezik saját véleményünk (máris kifejtjük), azért mégiscsak felháborító és elszomorító egyben, hogy egyes profitvadász vállalkozások mennyi sületlenséget képesek összehordani, és kihasználni az önbizalomhiánytól küzdő férfitársak jóhiszeműségét…

Tovább
Viszket a szakállam

Te jó ég, viszket a szakállam! Tehetek ellene?

Tehetsz. Le azért ne vágd, hisz nem az „extrém megoldások” blogját olvasod épp. Nagyon röviden összefoglaljuk a szakállviszketést kiváltó három fő okot, és igyekszünk hatékony megoldásokat kínálni.

Tovább
6 félelem

6 félelem szakállápoló szett vásárlása előtt

Összeszedtünk minden olyan lehetséges kérdést, kifogást, melyek miatt a Szakáll Király és VAZUL termékek megvásárlásában még bizonytalan lehetsz. Igyekszünk eloszlatni a kételyeidet.

Tovább
Borbélyszalon

Borbélyszalon, vagy otthoni szakállápolás?

Jogos a kérdés, főképp azok fejében, akiknek igenis számít, hogy a „rőzse” rendben legyen az arcukon. Az igazság az, hogy valójában három lehetőség közül választhatsz. Vegyük sorra mindet!

Tovább
Otthon felejtetted a szakállápoló szettedet? Ne ess kétségbe!

Otthon felejtetted a szakállápoló szettedet? Ne ess kétségbe!

Alighanem rekordot döntünk ennek a cikknek a hosszával, mert a téma bármit igényelhet, csak nem bibliányi kifejtést. Ugye milyen bosszantó, amikor egy családlátogatás vagy egy többnapos kirándulás alkalmával már a nap során kiderül,

Tovább
Te is elköveted ezeket a hibákat, amikor szakállmosót használsz?

Te is elköveted ezeket a hibákat, amikor szakállmosót használsz?

Gyerekkorban sokunk anyukája mondta azt féltő szóval: Ne mosd olyan sűrűn a hajad fiam, mert megfázik a fejed, zsírosodni fog a hajad, stb. Sok igazság van a fenti sorokban. Mégis, fundamentális különbségek vannak

Tovább
A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Inspiráció - A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Vállalkozóként nagyon jól tudjuk, mit jelent egy-egy üzlet beindítása, felfuttatása. Mennyi tervezés, mennyi munka és persze mennyi álmatlan éjszaka. A rengeteg vásárlónk közül nem volt nehéz „kiszúrni” Horváth Robit Kiskőrösről, aki rendszeresen és nagyobb mennyiségben adott le nálunk rendeléseket.

Tovább
Szakállnövesztő csodaszerek

Szakállnövesztő csodaszerek – Valóság, vagy (drága) átverés?

Akár beismeri egy férfi, akár nem, titkon mindannyian szeretnének brutál jó szakállat az arcukra kanyarítani. Hogy miért? Mert egész egyszerűen bombasztikus küllemet ad, pláne ha az 'alapanyag' is jó hozzá.

Tovább