Szakáll Király Blog

Szakáll dúsítás mesterfokon!

Te jó ég, viszket a szakállam! Tehetek ellene?

Tehetsz. Le azért ne vágd, hisz nem az „extrém megoldások” blogját olvasod épp. Nagyon röviden összefoglaljuk a szakállviszketést kiváltó három fő okot, és igyekszünk hatékony megoldásokat kínálni.

Tovább
Szakáll dúsítás mesterfokon!

Szakáll dúsítás mesterfokon! Tények és tévhitek.

Kíváncsiságból tettünk egy körutat az interneten a témában, mert bár létezik saját véleményünk (máris kifejtjük), azért mégiscsak felháborító és elszomorító egyben, hogy egyes profitvadász vállalkozások mennyi sületlenséget képesek összehordani, és kihasználni az önbizalomhiánytól küzdő férfitársak jóhiszeműségét…

Tovább
Olcsó vs. minőségi szakállolajak

„Olcsó” vs. minőségi szakállolajak

Rendhagyó ez az írás, ha azt vesszük alapul, hogy a különböző szakállápolási termékeket és azok szerepét, fontosságát már rengetegen az unalomig „megénekelték”. Úgy tűnik azonban, a legfontosabb szempontokat valamiért minden szakértő és „prémvezér” figyelmen kívül hagyja. Amolyan hiánypótlóként igyekszünk most ezeket átfogóan elétek tárni.

Tovább
A 4 legmenőbb szakáll és bajusz

A 4 legmenőbb szakáll és bajusz

Előre leszögezem, a következő stílusok erősen férfiasak lesznek. Nem szorítottunk helyet holmi piperkőc hypoknak. Aki csak érdeklődő, galamblelkű fiúka, meglehet nem ezen az oldalon fogja megtalálni a legtrendibb stílust, amit az arcára kanyarítana.

Tovább
5 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

5 nélkülözhetetlen eszköz szakállasoknak

Teljesen mindegy, hogy még „kezdő”, vagy már „haladó szakállas” vagy, igényes férfiként az alábbi kiegészítőkre garantáltan szükséged lesz! Vegyük sorra, mi is kell ahhoz, hogy egy szakállas férfi tökéletes formában tartsa arca ékességét. Az alapfelszerelések a következők:

Tovább
A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Inspiráció - A fodrász és borbélyszakma büszkesége Kiskőrösről

Vállalkozóként nagyon jól tudjuk, mit jelent egy-egy üzlet beindítása, felfuttatása. Mennyi tervezés, mennyi munka és persze mennyi álmatlan éjszaka. A rengeteg vásárlónk közül nem volt nehéz „kiszúrni” Horváth Robit Kiskőrösről, aki rendszeresen és nagyobb mennyiségben adott le nálunk rendeléseket.

Tovább